Op maandag 30 en dinsdag 31 januari 2017 organiseert BCB samen met Retail Market een voorjaarsbeurs in Expo Houten. Door onze samenwerking met Retail Market heeft u de mogelijkheid om veel breder rond te kijken dan u anders gewend was. U bent van harte welkom!

Openingstijden
De beursvloer is beide dagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur in hal 1+1A. De standhouders van Retail Market zijn ook op maandagavond aanwezig tot 20.00 uur. Een aantal van onze standhouders sluiten aan bij deze avondopenstelling. U ontvangt in januari een plattegrond van de totale beursvloer waarop duidelijk aangegeven staat welke standhouder op welke dag(en) aanwezig is. 

Samenwerking 
Retail MarketNadat we van zowel boekhandels als uitgevers het groene licht kregen, hebben we de afgelopen maanden een samenwerking met Retail Market onderzocht. De gesprekken hebben ertoe geleid dat we op 30 en 31 januari 2017 een gezamenlijke beurs organiseren. We zien deze samenwerking als een pilot. Als deze positief uitvalt gaan we per ingang van 2018 definitief samen optrekken. De najaarsbeurs van 2017 vindt nog op de ‘oude’ manier plaats op maandag 19 september. 

Toegang en catering gratis
Toegang tot de beursvloer en catering (incl.lunch) gedurende de dag is voor elke bezoeker gratis, met een maximum van twee bezoekers per boekhandel. Elke volgende medewerker betaalt € 25,-, contant te voldoen bij de inschrijfbalie.  

Op de beursvloer
BCB en RDC (de organisator van Retail Market) bemannen een gezamenlijke balie bij de ingang van de zaal. Hier kunt u zich melden en inschrijven. Op het gedeelte van de vloer waar de BCB-standhouders staan, heeft BCB ook een tafel. Hier presenteren we onze dienstverlening en kunt u uw vragen stellen over Lees en Luister e-commerce.  

Route en parkeren
Expo Houten heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Plan uw route (met de auto of het openbaar vervoer) naar Expo Houten via http://www.expohouten.nl/routebeschrijving/ 
 
Plattegrond
Download hier een pdf van de beursplattegrond.

We zien, samen met de standhouders, uit naar uw komst en we hopen dat uw bezoek aan de beurs een positieve impuls geeft aan een succesvol lente- en zomerseizoen voor uw boekhandel.


Afbeelding invoegen